Bake Me Up

Bake Me Up

Bake Me Up
Bake Me Up_2
Bake Me Up_3
Bake Me Up_4
Bake Me Up_5
Bake Me Up_6
Bake Me Up_7
Bake Me Up_8

INTERIØRKONSEPT OG MERE TIL


Hvordan lage et interiør konsept som kan fremheve hvert utsalgssteds egenart,

samtidig som det gir en gjenkjennbar atmosfære?

En frisk fargepalett - med et historiske referanser; Oker, klar rød og flaskegrønn, 

gjenbruk av flere hundre år gammelt trevirke til baketraller og møbelmoduler,

avfasete hjørner på benkeplater og bord, vintage bake-reklameplakater og antikke brødskjærere,

er alle gjenkjennbare elementer som går igjen i samtlige bakeriutsalg.


Da konseptet består av moduler og enkeltelementer , kan disse tilpasses det enkelte utsalgsstedets egenart. 

Utarbeidelse av konsept, møbelmoduler, planløsninger og rolle som ansvarlig søker-rolle er gjort i tett dialog med oppdragsgiver og utførende.


Påbegynt: 2022

Kunde: Bake Me Up AS

Samarbeidsprosjekt med Holon Arkitektur AS 

Utførende: Erik Sagerud AS

Utførende møbler: Tree stories