Hvordan lage et interiør konsept som kan fremheve hvert utsalgssteds egenart,
samtidig som det gir en gjenkjennbar atmosfære?
En frisk fargepalett - med et historiske referanser; Oker, klar rød og flaskegrønn,
gjenbruk av flere hundre år gammelt trevirke til baketraller og møbelmoduler,
avfasete hjørner på benkeplater og bord, vintage bake-reklameplakater og antikke brødskjærere,
er alle gjenkjennbare elementer som går igjen i samtlige bakeriutsalg.
Da konseptet består av moduler og enkeltelementer , kan disse tilpasses det enkelte utsalgsstedets egenart.
Utarbeidelse av konsept, møbelmoduler, planløsninger og rolle som ansvarlig søker-rolle er gjort i tett dialog med oppdragsgiver og utførende.
Påbegynt: 2022
Kunde: Bake Me Up AS
Samarbeidsprosjekt med Holon Arkitektur AS
Utførende: Erik Sagerud AS
Utførende møbler: Tree stories